logo Van Haarlem

Advieswijzer

Van Haarlem, uw financieel adviseur hecht grote waarde aan de goede voorlichting van relaties. Ik geef u namelijk graag een goed overzicht van wat onze dienstverlening precies inhoudt en wat u van mij kunt en mag verwachten. Al deze informatie vind u in onze Dienstverleningsdocumenten en Dienstwijzer.

Dienstverleningsdocument Hypotheken

Wilt u een lening voor uw woning? Bijvoorbeeld omdat u een woning wilt kopen en daarvoor een lening nodig heeft, of omdat u nadenkt over een nieuwe lening omdat de rentevastperiode van uw lening, is afgelopen. Dan kunt u in dit document lezen wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel onze dienstverlening kost. In deze situaties heeft u een hypotheek vraag en moet u over een aantal dingen nadenken.

Downloaden

Dienstverleningsdocument Risico's

Wilt u een verzekering? Bijvoorbeeld voor als u of uw partner overlijdt? Of voor als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt? Dan kunt u in dit document lezen wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel onze dienstverlening kost. In deze situaties heeft u een vraag over het afdekken van risico’s en moet u over een aantal dingen nadenken.

Downloaden

Dienstverleningsdocument Vermogen

Wilt u extra geld voor later? Wilt u bijvoorbeeld later extra pensioen? Of wilt u later extra geld hebben voor iets anders? Dan kunt u in dit document lezen wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel onze dienstverlening kost. In deze situaties heeft u een vermogensopbouw vraag en moet u over een aantal dingen nadenken.

Downloaden

Dienstenwijzer

Het kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bied ik u voorafgaand aan het sluiten/kopen van een financieel product, naast informatie over dit product, ook een beschrijving van mijn dienstverlening en de daarbij behorende kosten.

Downloaden

Wij zijn gespecialiseerd in…

Een heleboel. Voor de particulier kunt u bij ons terecht voor advies over sparen, beleggen, hypotheken, pensioenen, schade-, levens- en uitvaartverzekeringen. De zakelijke klant helpen wij met advies voor schade- en OAV verzekeringen en zorg & inkomen. Inhoudelijk meer weten over de verschillende diensten? Vind de gewenste dienst in het schema hieronder.