logo Van Haarlem

Sparen en beleggen

Zorg dat je het niet mist! Voor sparen moet je hier zijn.  Geniet van de voordelen van een vrije rekening.
Of pak de voordelen van wat lager vast zetten tegen een betere rente vergoeding. Zie hieronder wat uw voordeel zou kunnen zijn.

Actuele rente

Voor de juiste rente van Argenta Spaarbank kijkt u op:
http://www.argenta.nl/nl/spaar/

Argenta Spaarbank

Gezien de tendens van renteverlagingen geven wij u graag een nadere toelichting. De financiële sector beleeft extreem turbulente tijden. Bij Argenta staat de continuïteit en zelfstandigheid voorop, zodat u blijft bankieren bij een solide bank. Wij beleggen de aan ons toevertrouwde spaargelden op een zeer veilige wijze, zoals in hypotheken van particulieren in België en Nederland. Verder wordt er belegd in overheidsgelden, dus niet in aandelen of gestructureerde producten.

Argenta is een gezonde bank met een zeer sterke liquiditeit. Wij doen onder geen enkele vorm beroep op steun van de Nederlandse of Belgische overheid. Wel valt Argenta onder de Belgische collectieve garantieregeling, waardoor u een extra waarborg hebt voor uw spaargeld. De jaarcijfers over 2013 laten dan ook een positieve ontwikkeling van Argenta zien. In België en Nederland kozen 100.000 nieuwe cliënten voor Argenta. jaarcijfers over 2013 zijn beschikbaar op onze website.

Wij gaan er vanuit u met deze toelichting van dienst te zijn geweest en stellen uw vertrouwen zeer op prijs.

Wij zijn gespecialiseerd in…

Een heleboel. Voor de particulier kunt u bij ons terecht voor advies over sparen, beleggen, hypotheken, pensioenen, schade-, levens- en uitvaartverzekeringen. De zakelijke klant helpen wij met advies voor schade- en OAV verzekeringen en zorg & inkomen. Inhoudelijk meer weten over de verschillende diensten? Vind de gewenste dienst in het schema hieronder.